ARTICOL

INAPOI

Konica Minolta Business Solutions România lansează website-ul www.develop.ro

Bucuresti, martie 2016 - Continuand politica de dual branding Konica Minolta Business Solutions Romania Konica Minolta anunţă lansarea oficială a website-ului www.develop.ro, cu un conţinut bogat şi o interfaţă grafică modernă, disponibil şi pe browserele mobile, atât iOS cât şi Android.

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions România: “Siteul este dinamic şi oferă funcţii de navigare moderne, acces uşor la informaţie şi un conţinut bogat. Interfața este adaptată la nevoile curente ale utilizatorilor de Internet și este disponibilă inclusiv pe browserele mobile - atât iOS cât şi Android, cu scopul de a oferi vizitatorilor o experienţă de navigare cât mai plăcută.”

Cu o structură clară a meniului, site-ul oferă acces imediat la informaţii detaliate atât despre produsele, soluţiile şi serviciile Develop în România, cât şi despre companie, domenii de afaceri, noutăți și date de contact. O secţiune importantă a site-ului o reprezintă suportul on-line oferit partenerilor şi clienţilor, secţiune care cuprinde posibilitatea de download de drivere pentru echipamentele multifuncţionale şi imprimante. De asemenea, modulul de căutare în site ajută vizitatorii să găsească şi să acceseze rapid informaţiile dorite. Prin toate acestea, dorim sa fim cât mai aproape de clienţii şi partenerii noștri oferindu-le atât acces facil la informaţii, cât și transparenţă şi promptitudine în rezolvarea oricăror probleme.

“Website-ul este un instrument de comunicare foarte important și o resursă utilă pentru clienţii noştri, oferindu-le acces rapid și simplu la informaţii despre produsele, solutiile şi serviciile noastre”, a adăugat Helmut Ignat.

 

 

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital pentru brandurile Konica Minolta si DEVELOP.

 

 

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing(at)konicaminolta.ro