ARTICOL

INAPOI

DEVELOP a câștigat BLI Winter 2015 Pick Awards pentru trei echipamente multifuncționale A4

februarie 2015 – DEVELOP a primit distincția BLI Winter 2015 Pick Awards pentru trei echipamente multifuncționale A4. Ineo 4750, echipament alb-negru, și ineo+ 3350, echipament color, au fost premiate pentru "realizări remarcabile în domeniul eficienței energetice", iar ineo+ 3350, multifuncțional color, a fost desemnat "Multifuncțional A4 color remarcabil pentru grupuri de lucru de dimensiuni medii”. Premiile BLI Pick se acordă de două ori pe an, de către Buyers Lab (BLI), o companie independentă care evaluează industria de prelucrare a imaginilor digitale și de gestionare a documentelor, în baza unei liste extinse de criterii.

Perfect pentru grupuri de lucru de dimensiuni medii

Performanța înaltă, calitatea foarte bună a imprimării color, design-ul intuitiv, caracteristicile puternice și valoarea ineo+ 3350 sunt câteva dintre elementele care au convins juriul BLI că acest echipament este perfect pentru grupuri de lucru de dimensiuni medii. "Factorul cheie pentru câstigarea acestui premiu a fost implementarea tehnologiei noastre A3 în dezvoltarea acestor multifuncționale A4, astfel încât utilizatorii finali să aibă o experiență comună în operarea tuturor echipamentelor noastre pentru birou", spune Ronja Harste, Product Manager.

 

Caracteristici de mediu excelente

Echipamentele DEVELOP au obținut rezultate mai bune decât media pentru majoritatea

categoriilor evaluate în testele de mediu efectuate de BLI. Cel mai bun rezultat a fost rata estimată de consum anual de energie, cu 43% mai mică decât media. Juriul BLI a remarcat "un set de caracteristici de mediu excelente... proiectate pentru a reduce consumul de energie și risipa de consumabile și hârtie". Julien Azzi, DEVELOP Product Manager, arată că premiile nu a venit din senin: "De ani de zile Konica Minolta se concentrează pe dezvoltarea de materiale și tehnologii ecologice. Premiile pentru ineo 4750 și ineo+ 3350 demonstrează că aceste eforturi au dus la îmbunătățirea eficienței energetice, care, la rândul său, duce la reduceri de costuri și o amprentă ecologică redusă pentru clienții noștri ".

 

Premiile BLI Pick sunt dovada succesului DEVELOP în demersul său continuu de a satisface nevoile clienților din diverse medii de lucru, precum și a angajamentul său față de dezvoltarea unei game largi de produse care utilizează o tehnologie avansată, ușor de utilizat și ecologică. Și acestea nu sunt singurele premii prestigioase obținute de serie A4 DEVELOP în 2014.

 

ineo+ 3850 a câștigat renumitul Red Dot Award 2014 pentru "unitate în design și funcționalitate". Experții au fost convinși atât de factorii de proiectare, cât și de tehnologia ecologică DEVELOP, care oferă "un consum redus de energie, un impact redus asupra mediului, o amprentă ecologică mai bună și un cost total de proprietate (TCO) mai mic.

 

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital pentru brandurile Konica Minolta si DEVELOP.

   

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing(AT)konicaminolta.ro