Cronologie

Factorul care a condus istoria de peste 60 de ani a DEVELOP a fost dezvoltarea și proiectarea de soluții și servicii de comunicații de birou pentru a face munca de zi cu zi mai usoara. In viitor, vom scrie mult mai multe capitole, nu doar în povestea noastră de succes, ci, de asemenea in a dvs. Pentru ca impreuna putem dezvolta afacerea dumneavoastră.

Astazi

DEVELOP oferă o nouă dimensiune în dispozitive multifuncționale. Datorita unui concept de operare intuitivă și ușor de înțeles, sistemele sunt la fel de ușor de utilizat ca un smartphone sau tableta PC. Mai mult, legatura cu solutiile software înseamnă că fiecare sistem ineo este adevarat sistem de procesare a documentelor și o parte integrantă a proceselor de munca de birou de zi cu zi.

În scopul de a-si consolida poziția pe piață, DEVELOP GmbH a fuzionat cu Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH și Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH.

Ca parte a strategiei de creștere de marca duala a grupului fuzionat, ambele branduri se completează reciproc pentru a satisface nevoile clienților. Reunind brandurile Konica Minolta și Develop in sediul central european al Konica Minolta si coordonand strategia go-to-market, pot fi oferite clienților de pe piața B2B, la nivel de companie, mai multe solutii complete pentru tipărire documente si fluxuri de lucru.

Anii 2010

DEVELOP este sinonim cu sisteme de comunicare de birou de calitate superioară și unul dintre primii cinci furnizori de sisteme de imprimare color din Europa. Portofoliul de sisteme, software și servicii pentru producția de documente și de gestionare a documentelor permite DEVELOP sa se stabileasca ca unul dintre cei mai importanti furnizori din Europa pentru întreprinderile mici și mijlocii.

DEVELOP initiaza tendințe, si reprezinta o parte îndrăzneata și creativa în modelarea viitorului comunicațiilor de birou. Înțelegerea nevoilor clientului si consilierea acestuia merg dincolo de simpla furnizarea de analize și recomandări ce includ evaluări, prin proiectarea de soluții și furnizarea de sprijin  - avand ca scop principal creșterea productivitatii proceselor de producție și de gestionare a documentelor unui client.

Anii 2000

DEVELOP mută sediul de la Gerlingen la Langenhagen. Este lansat primul sistem de birou 4C QC 1500 / QC 2000 cu tehnologie tandem.t. DEVELOP are In Germania mai mult de 300 de puncte de vânzare specializate și comercializează produsele sale în 60 de țări ale lumii.

DEVELOP lansează un nou produs ofensiv cu seriile ineo și ineo+, care combină calitatea superba a imprimării cu eficienta a costurilor. Portofoliul de produse este îmbunătățit succesiv prin introducerea unor noi sisteme de imprimare multifuncționale. Gama este completată de diverse solutii si servicii software.

Lansarea ineo+ 6500 inseamna ca DEVELOP deserveste deasemenea si piata de producție entry-level. Alte sisteme de producție sunt introduse mai târziu. DEVELOP îmbunătățește, de asemenea linia sa de produse cu sisteme de imprimare A4 pentru birouri mici și comercianți cu amănuntul. DEVELOP se dezvoltă ca un furnizor lider de piata pentru sistemele de imprimare multifuncționale color si alb-negru.

Anii 1990

DEVELOP este complet integrat în Grupul Minolta și Develop GmbH este stabilita ca o companie de servicii și de comercializare cu 120 de angajați. DEVELOP lansează primul copiator digital alb-negru de pe piață -  D3000iD - urmat un an mai tarzoiu de primul dispozitiv digital color. Este lansat DFC 100.

Anii 1980

DEVELOP dezvoltă cel mai mic copiator automat din lume - DEVELOP 10 - și primește șase premii internaționale pentru proiectare progresiva. DEVELOP semneaza un acord de parteneriat cu Minolta și de atunci produce masini mici și mijlocii pentru piața europeană. Este lansat DEVELOP 100 și sunt produse mai mult de 100.000 de copiatoare.

Anii 1970

DEVELOP lanseaza primul mic copiatorautomat pentru locul de muncă, seria 33 "Volkskopierer", și intră, de asemenea, pe piața din SUA. DEVELOP dezvoltă primul dispozitiv ce va utiliza hârtie standard, DEVELOP 66,1.

Anii 1960

Electrostatica revoluționează tehnologia de copiere. DEVELOP este singurul producător ce ofera mașini pentru fiecare proces: difuziune, electrostatică, dual-spectral și printare offset.

Anii 1950

"Miracolul economic" este în curs de desfășurare în Germania de Vest. 16 brevete și 39 licențe sunt eliberate pentru copiatoarele "Blitz" și DEVELOP comercializeaza  deja produsele sale in 87 de tari. DEVELOP produce primele fotografii de publicitate pentru copiatoarele "Blitz" și DEVELOP "Kombi": ". Două minute pentru o copie."

21 Iunie 1948

Este fondat DEVELOP de catre Dr. Walter Eisbein, Konrad Kral si Arno Lippinghoff. Prima instalație de producție este clădirea unei vechi fabrici în Stuttgart-Zuffenhausen. Dr. Eisbein dezvoltă un primul echipament "Blitz" copiatorul DEVELOP D 10.