Grija fata de mediu

Supraviețuirea noastra de maine depinde de modul în care ne pasă de mediu astăzi. Noi lucrăm în conformitate cu principiile care vizează cea mai mare armonie posibilă între ecologie și tehnologie: În contextul politicii noastre de management de mediu, ne străduim nu numai pentru a oferi clientilor nostri produse și servicii utile, dar, de asemenea, pentru a minimiza impactul acestora asupra mediului, în timp ce maximizam valoarea lor economică.

Abordarea noastra

Noi credem că primul pas spre controlul efectiv de situații complexe constă în aplicarea "managementului bazat pe fapte". Putem rezolva doar problemele de mediu numai daca dispunem de date de incredere cu privire la situația mediului, precum și măsurători cantitative și analize cu privire la aceasta. Noi credem că prevenirea deșeurilor poate contribui la protejarea mediului și că oferă avantaje economice. În consecință, suntem preocupați de identificarea și eliminarea diferitelor tipuri de deșeuri - inclusiv materii prime, energie, activități și timp - mărind astfel eficacitatea noastră economică.

Management de mediu la nivel global

Compania a fost distinsa cu ISO 14001 pentru manipularea rapidă și eficientă a problemelor de mediu în fiecare etapă de viață a produsului - de la selectarea materiilor prime și componente până la dezvoltarea, producția, distribuția, utilizarea, de servicii și indepartare.

Reducerea emisiilor de CO2

Cum emisiile de CO2 sunt considerate ca avnd un rol-cheie în încălzirea globală, reducerea acestor emisii reprezintă un obiectiv important de protecție a mediului la nivel mondial. Pentru a atinge acest obiectiv, Konica Minolta arein obiectiv reducerea consumului de energie al produselor sale. Un exemplu este noua tehnologie de încălzire prin inducție pentru unitățile noastre de fixare din ultima generatie de produse color ineo+.

Protectia mediului in practica

  • Design reciclabil al tuturor componentelor sistemului
  • Punerea în aplicare a principiului "zero deșeuri" în diverse locații de producție
  • Evaluare și selecție a furnizorilor si producătoriilordeconsumabile luând în considerare considerentele de mediu
  • Certificare la nivel mondial în conformitate cu ISO 14001 și ISO 9000
  • Distins cu "Energy Star"
  • Certificat "Blue Angel"

Consumabile

În multe companii deviza actuala este reducerea costurilor - și se aplică la fel de mult la investiții la scară mai largă cat si consumabilelor, cum ar fi toner. Acesta este motivul pentru mai multi producatori de produsealternative mai ieftine sau de vânzătorii de mărfuri originale, la prețuri mai mici, au intrat pe piata. Cu toate acestea, ieftin nu înseamnă neapărat bun. Utilizarea unui toner de calitate inferioară nu poate avea doar un efect negativ asupra calității de imprimare, dar, de asemenea, poate duce la daune ireparabile la un sistem de imprimare. O achiziție unică mai ieftina devine astfel o greșeală costisitoare; de aceea incurajam clientii nostri sa cumpere tonere DEVELOP.