Profil

Ca un brand de Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP ofera solutii profesionale, de ultima generatie de comunicare de birou. Noi oferim in piata sisteme, software si servicii pentru a satisface nevoile dumneavoastra de productie ai de gestionare a documentelor. Datorita gamei noastre largi de produse si servicii pe care le detinem suntem printre cele mai importante branduri de comunicare de birou pentru birousi si intreprinderi mici si mijlocii din Europa.

Cine suntem

Suntem deschizatori de drumuri si aducem o contributie indrăzneata si creativa la conturarea viitorului comunicatiilor de birou. Sfaturile pe care le oferim merg mult mai departe decat simple analize și recomandari - va evaluam nevoile, proiectam solutii si ghidam fluxurile de  comunicații de birou. Scopul nostru principal este de sa crestem productivitatea proceselor de productie și de management al documentelor.

Pe ce puteti conta

Fiecare industrie se confrunta cu provocari diferite. Fiecare afacere are nevoi diferite. Cerintele dumneavoastra specifice de productie si de management al documentelor sunt factori decisivi pentru noi - indiferent daca sunteti un incepator, firma mica sau de afaceri mijlocii. Dezvoltarea de produse si soluții software va ofera o gama larga de oportunitati de a stimula productivitatea si de a face munca de zi cu zi mai usoara.

Unde ne puteti gasi

Rețeaua noastră extinsă de vânzări internaționale de distribuitori independenți și puncte de vânzare specializate în peste 60 de țări facilitează operatiuni cu clientii corporativi și garanții la nivel mondial de service pentru produsele noastre. Mai mult de 300 de dealeri autorizați asigura o prezență la nivel national in Germania. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, o companie cu sediul in Langenhagen, Germania, este o filială deținută integral de Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japonia. Konica Minolta Business Solutions Europa este reprezentata de filiale și distribuitori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Mai mult de 27.000 de persoane lucrează pentru Konica Minolta Business Technologies la nivel mondial.