Consultanta pentru birouri

Ce inseamna o imbunatatire sustenabila a proceselor, fluxurilor de lucru si reduceri de costuri pentru afacerea dvs.?Si chiar pentru dvs.? DEVELOP va ofera nu doar consultanta individuala ci va pune la dispozitie un centru de descarcare unde puteti gasi drivere, manuale, software si multe altele. De fapt tot ceea ce aveti nevoie pentru optimizarea afacerii.

Ce spuneti de structurs costurilor?

Costurile de achizitie, costurile de finantare, costuri de intreținere, costuri de reparatii, costul consumabilelor, costurile administrative si multe altele. Puteti avea o imagine de ansamblu a costurilor pentru copiatoare dvs., imprimante, scanere si sisteme fax? Potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare de piata Gartner, volumul de materiale tiparite in cadrul companiilor s-a dublat in ultimii zece ani. Dar numai 20% din toate intreprinderile stiu exact cat de mari sunt costurile lor reale de imprimare.

Evaluati-va costurile!

Cu ajutorul unui concept avansat de analiza, putem urmari si optimiza structura costurilor si volumul de munca si putem optimiza procedurile companiei. Printr-o analiza detaliata a tuturor procedurilor, cu solutii adaptate si dezvoltate special pentru a satisface nevoile dumneavoastra, vom lucra in conformitate cu cerintele dvs. si va vom sprijini in dezvoltarea de masuri corespunzătoare.

Beneficiati de conceptul nostru de analiza!

Va oferim o metoda simpla si rapida de a obtine o prima impresie despre costurile dvs. reale aproximative. Experienta ne-a aratat ca conceptul de analiza DEVELOP ofera economii potențiale de până la 18%. O cale care merita incerctata.

Luați legatura cu noi. Suntem bucurosi sa furnizam informatii pentru in baza unei consultante cu caracter personal, fara obligatii.