Securitatea datelor

In companiile de afaceri din zilele noastre datele trebuie sa parcurga diverse cai.today’s business company data has to cross a lot of different data highways.
Aceste cai diverse ofera multe oportunitati pentru atacuri digitale din partea hackeri-lor sau a virusurilor. Este bine sa aveti un antivirus software, administrator de retea sau alte instrumente care va ajuta la securizarea mediului de lucru! Dar ce puteti spune despre sistemele digitale de birou? V-ati securizat multifunctionalul la fel ca si propriul PC?

Standarde de securitate pe care puteti conta

Aproape fiecare proces si fluxu de lucru incepe, se termina sau este intr-un fel legat de aparatul multifunctional de birou. O mutțime de date de afaceri ruleaza prin intermediul sistemului multifuncțional. Acesta este motivul pentru care sistemul de birou multifunctional, ca element principal al proceselor de lucru de afaceri si fluxuri de lucru trebuie sa reziste la amenintările la adresa securitătii datelor.

Gama noastra cuprinzatoare de caracteristici de securitate standard si optiuni formeaza o sursa puternica pe care se poate baza solutii profesionale: solutii atat pentru detectarea cat si pentru prevenirea incalcarillor de securitate, pentru a evitarea de daune financiare si / sau a reputatiei atat la nivel de corportie cat si la nivel de individ.

Sistemele DEVELOP sunt certificate aproape fara exceptie, in conformitate cu criteriile comune / 15408 standard de EAL3 ISO. Acestea sunt singurele standardele recunoscute la nivel international pentru testare de securitate IT pentru produse de birou digitale. Imprimante, copiatoare și software-ul compatibil cu ISO 15408 certificate au trecut toate o evaluare stricta de securitate si sunt capabile sa satisfaca si sa livreze un nivel de securitate pe care o operatiune de afaceri prudenta ar trebui sa-l detina.

Aflati mai multe despre standardele noastre de securitate din brosura Securitate sau luati legatura direct  cu noi.