Politica de confidentialitate

Konica Minolta Business Solutions Romania face toate eforturile pentru a gestiona și proteja informatiile personale. In mod normal, nu va fi nevoie sa sa va dati numele sau orice alta informatie despre dvs. pentyru a accesa acest site.

In același timp, acest site este operat în scopul furnizarii de informatii cu privire la Konica Minota Business Solutions Romania si a brandului DEVELOP, si pot exista cazuri in care se va cere sa va dati in mod voluntar informații personale, cum ar fi numele si adresa dumneavoastră, pentru a va raspunde la chestionare sau pentru a va oferi raspunsuri la intrebari, pentru inregistrarea de a primi mesaje periodice  sau pentru a vi se expedia materiale tiparite.

In astfel de cazuri, s-ar putea cere sa dati informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, număr de telefon și adresa. Pot exista si cazuri in care va fi solicitat un minim de informatii suplimentare pentru anumite scopuri. Cu excepția informatiilor minime necesare, toate aceste informatii sunt optionale; sunteti liberi sa le furnizati sau nu. In nici un caz informatiile pe care le furnizati nu vor fi modificate fara permisiunea dvs.

Retineti ca pot exista cazuri în care informatiile pe care le ofeiti sunt notificate unei terte parti, dar numai in masura in care este necesar. De exemplu, dacă ni se cere pentru a trimite materiale pe adresa dvs., va fi necesar sa notificam numele si adresa dvs. de la agentul de livrare.

In cazul în care o persoana ce inregistreaza informatii cu acest site solicita divulgarea informatiilor sale persionale, aceasta se va face numai de catre partea care a facut inregistrarea și numai după confirmarea identitatii părții solicitante.

In oferirea de anumite tipuri de servicii de pe acest site, poate aparea posibilitatea in cazul in care vi se va cere să furnizati informatii confidentiale, cum ar fi tranzactii cu card de credit. In astfel de cazuri, vor fi luate masuri de criptare a informațiilor transmise și alte măsuri pentru a asigura securitatea informațiilor

Politicile prezentate mai sus pot fi supuse unor modificari in viitor  în viitor, caz in care toate aceste modificari vor fi notificate pe acest site.