ARTICOL

INAPOI

DEVELOP lansează ineo+ 3850FS, cu finisher integrat

DEVELOP anunță lansarea echipamentului multifuncțional color A4 ineo+3850FS, care are ca element de noutate un finisher integrat, cu scopul de a răspunde cererii în continuă creștere a utilizatorilor de a-și reduce acțiunile manuale din munca de zi cu zi. Ineo+ 3850 FS face parte din gama de echipamente DEVELOP A4 reînnoite și a fost dezvoltat pentru a îndeplini toate cerințele clienților astfel încât se potrivește perfect în orice mediu de printare.

 

"După ce am stabilit standardel A4 color cu echipamentele multifuncționale ineo+ 3350/3850, lansăm acum un alt produs de referință, ineo+ 3850 FS", spune Ronja Harste, Product Manager Printing Office, Divizia Marketing Internațional. "Ineo+ 3850 FS oferă în configurația standard un set de caracteristici de înaltă clasă, respectând conceptul de utilizare ușoară și intuitivă a echipamentelor ineo A3."

 

Ineo+ 3850 FS oferă în configurația standard funcționalități de finisare capsare, grupare și sortare offset. Aceste funcții de finisare standard vor reduce cantitatea de muncă manuală necesară în activitatea zilnică de birou, economisind timpul utilizatorilor. Mai mult decât atât, într-un mediu de lucru de dimensiuni mari sau în grupuri de lucru, funcțiile de sortare și grupare vor reduce în mod semnificativ neplăcerile cauzate atunci când documentele destinate mai multor utilizatori se amestecă în tava de ieșire.

 

Ineo+ 3850 FS are un panou cu ecran tactil color de 7 inch și un concept de operare intuitiv multi-touch, ușor de operat. Ineo+ 3850 FS este la fel de simplu de utilizat ca un telefon inteligent sau o tabletă. Mai mult, interfața cu utilizatorul are meniuri bine structurate care permit utilizatorilor să navigheze cu ușurință, fără a consulta manualul de instrucțiuni și fără a necesita sesiuni de formare de lungă durată. Astfel, utilizatorul beneficiază de timp economisit, productivitate mărită și, totodată, de o experiență plăcută de operare.

 

Ineo+ 3850 FS vine cu un set complet de funcții în configurația standard. Cu o viteză de printare de 38 de pagini pe minut, ineo+ 3850 FS are o capacitate de hârtie standard de 650 coli (cu opțiunea de extensie până la 1650 coli), 1 GB memorie, hard disk de 320 GB, controller de printare PCL și PostScript și desigur, finisher-ul integrat. Ineo+ 3850FS poate printa direct de pe o unitate USB documente în format Word, PowerPoint, Excel sau PDF și de asemenea poate printa coduri de bare și caractere Unicode.

 

 

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital pentru brandurile Konica Minolta si DEVELOP.

 

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing(at)konicaminolta.ro