ARTICOL

INAPOI

DEVELOP a lansat noul Program pentru Parteneri

20 aprilie 2015 – DEVELOP a lansat luna aceasta, Programul unic pentru Parteneri. Având un background puternic pe canalul indirect, DEVELOP își utilizează experiența pentru a alinia structura vânzărilor indirecte ale brandului, printr-un program de parteneriat creat pentru a asigura o abordare unitară în toată Europa. În acest sens, au fost revizuite programele pentru parteneri din toate țările și au fost introduse acolo unde acestea nu existau.

Parteneriat transparent și echitabil, la nivel european

Punând accent pe dezvoltarea canalului indirect de afaceri, DEVELOP își propune să motiveze partenerii oferindu-le obiective realiste și beneficii profitabile. Programul de parteneriat a fost creat pentru a recunoaște, recompensa și susține acei parteneri care își demonstrează angajamentul de a vinde și a promovare produse noastre.

 

DEVELOP are acum niveluri mai coerente de parteneriat, defalcate pe categorii: Gold Partners, Silver Partners, Bronze Partners și Partners. Atribuirea partenerilor pe categorii se face în baza unui sistem de punctaj. Fiecare nivel are beneficii unice și avantaje. Cu cât nivelul parteneriatului este mai mare, cu atât există mai multe beneficii. Aceste beneficii oferă partenerilor suport în dezvoltarea afacerilor, vânzări, IT, marketing, resurse umane și de formare și includ, de asemenea, bonusuri și reduceri. Pentru a încuraja anumite cunoștințe de specialitate, partenerii pot fi acreditați în diverse domenii, precum Producție Digitală, Soluții, și / sau Service și Suport.

 

“Este important pentru noi ca partenerii noștri să își mențină identitatea de afaceri. Afacerea lor se bazează pe anumiți factori de succes specifici, care sunt unici pentru ei. Dorim de la bun început o relație win-win. Programul pentru Parteneri al DEVELOP este conceput special pentru a se asigura că răspunde așteptările ambelor părți. Suntem convinși că programul va stimula activitatea noastră pe canalul indirect și va genera succes", declară David Nuttall, Cluster Sales Support DEVELOP Brand Business, Konica Minolta Business Solutions Europa.

 

 

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital pentru brandurile Konica Minolta si DEVELOP.

   

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing(at)konicaminolta.ro