ARTICOL

INAPOI

Konica Minolta Business Solutions România anunță încheierea unui parteneriat cu ELKO România pentru distribuirea de produse DEVELOP

Konica Minolta Business Solutions România, anunță încheierea unui parteneriat cu ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, pentru distributia de produse DEVELOP.

Lider in industrie, Konica Minolta este un partener puternic pentru piata de productie si de imprimare office si industriala, oferind consultanta in afaceri, tehnologie si solutii software de ultima generatie, in anul 2016 fiind, pentru al noualea an consecutiv, lider pe piata de productie de imprimare (InfoSource). Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP ofera aplicatii, solutii software si servicii pentru a satisface nevoile de productie si gestionare a documentelor in cadrul birourilor, companiilor si intreprinderilor mici si mijlocii. Astfel, portofoliul DEVELOP contine pe langa imprimante color si monocrom A4, echipamente multifunctionale color si monocrom A4, A3 si SRA3 si echipamente de productie color si monocrom A3-SRA3 ineo+ si ineo. Acestora li se adauga o serie de soutii software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligenta  documentelor si printare mobila. In plus, DEVELOP aigura si un serviciu de consultanta, atat ndividula, cat si colectiva, prin punerea la dispozitie a platfrmei dstore care permite descarcarea de drivere, manuale, soft-uri, etc., accesarea informatiilor direct de pe panoul de operare al echipamentelor, descarcarea aplicatiilor pentru aplicatii de monitorizare de la distanta si conectarea la solutii cloud precum Google DriveTM sau Google MailTM, cu scopul imbunatatirii si extinderii afacerii clientior sai.

Prin distributia echipaentelor si a solutiilor DEVLOP, ELKO Romania isi imbunatateste oferta pe piata locala, demonstrand inca o data profesionalism in tratarea nevoilor clientilor din toate categoriile. In acelasi timp, isi imbunatateste flexibilitata cu care raspunde cerintelor din piata, atat prin diversificarea portofoliului, cat si prin natura noilor produse in sine, echipamentele DEVELP putand fi personaizate prin modiicarea interfetei de utilzare si cu ajutorul magazinului de aplicatii dedicat - dstore.develop. Aceste functii sunt implementate in contextul unor standarde de securitate inalte, sistemele DEVELOP fiind certificate ISO 15408.

De asemenea, prin incheierea nolui parteneriat de distributie dintre Konica Minolta Business Soluions Romania si ELKO Romania, ELKO are posibilitatea de a oferi clientilor sai accesul la noi soltii, instumente si cunostinte care pot imbunati eficienta afacerilor consolidandu-si astfel rolul asumat de legatura intre furnizorii de tehologie si consumatori.

Produsele si soutiile DEVELOP vor fi disponibile in reteaua patenerilo autorizati ELKO incepand cu  luna august a anului 2018.

 

Despre Grupul ELKO si ELKO Rmania

Gruul ELKO este unul dinte cei mai mari distribuitri de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari din Europa si din Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane de USD.

ELKO Romaia face parte din grupul ELKO si este specilizata in distributia unei game largi de echipamente si  solutii IT: solutii mobile, componente, soluii de infrastrctura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul patenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT si Telecom.

Mai multe informatii: www.elko.ro

Depre Konica Minolta si DEVELOP

Konica Minolta INC. a luat nastere in anul 2003 in urma fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporaion. In Romania, Konica Minolta Business Solutios Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, a fost infintata pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existenta pe piata locala inca din 1991, pastrand structurile si reteaua de vanari ale acsteia. La fel ca in anii precedenti, rezultatele anului 2017 plaseaza Konca Minolta in topul furnzorilor de echipamete de biou din Romania.

In iulie 2012, Konica Minolta si-a consolidat strategia dual branding prin fuziunea cu DEVELOP GmbH, in scopul intaririi poziiei pe piata. Astfel, grupul a inceput o noua etapa, care are in vedere o strategie duala de dezvoltare, in cadrul careia ambele branduri se completeaza si raspund perfect cerintelor ciientilor. Consolidarea brandurilor Konica Minolta si DEVLOP, alaturi de o strategie coordonata de abordare a pietei, ofera mai multe solutii si o abordare mai diversiicata a clientilor din piata B2B, raspunzand intr-o masura mai buna cerintelor pietei.

Mai multe informatii: www.devlop.ro