ARTICOL

INAPOI

Konica Minolta Business Solutions România anunță încheierea unui parteneriat cu General Systems pentru distribuirea de produse DEVELOP

Konica Minolta Business Solutions România, anunță încheierea unui parteneriat cu General Systems S.R.L., companie care are ca principal obiect de activitate distribuţia de imprimante, copiatoare, multifuncţionale, precum şi a consumabilelor aferente acestora.

Lider in industrie, Konica Minolta este un partener puternic pentru piata de productie si de imprimare office si industriala, oferind consultanta in afaceri, tehnologie si solutii software de ultima generatie.

Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP ofera aplicatii, solutii software si servicii pentru a satisface nevoile de productie si gestionare a documentelor in cadrul birourilor, companiilor si intreprinderilor mici si mijlocii. Astfel, portofoliul DEVELOP contine pe langa imprimante color si monocrom A4, echipamente multifunctionale color si monocrom A3-SRA3 si echipamente de productie color si monocrom A3-SRA3 ineo+ si ineo. Acestora li se adauga o serie de soutii software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligenta a documentelor si printare mobila. In plus, DEVELOP asigura si un serviciu de consultanta, atat individula, cat si colectiva, prin punerea la dispozitie a platformei dstore care permite descarcarea de drivere, manuale, soft-uri, etc., accesarea informatiilor direct de pe panoul de operare al echipamentelor, descarcarea aplicatiilor pentru monitorizare de la distanta si conectarea la solutii cloud precum Google DriveTM sau Google MailTM, cu scopul imbunatatirii si extinderii afacerii clientior sai.

Prin distributia echipamentelor si a solutiilor DEVLOP, General Systems S.R.L. isi imbunatateste oferta pe piata locala, demonstrand inca odata profesionalism in tratarea nevoilor clientilor din toate categoriile. In acelasi timp, isi imbunatateste flexibilitata cu care raspunde cerintelor din piata, atat prin diversificarea portofoliului, cat si prin natura noilor produse in sine, echipamentele DEVELOP putand fi personalizate prin modificarea interfetei de utilzare si cu ajutorul magazinului de aplicatii dedicat - dstore.develop. Aceste functii sunt implementate in contextul unor standarde de securitate inalte, sistemele DEVELOP fiind certificate ISO 15408.

De asemenea, prin incheierea nolui parteneriat de distributie, General Systems are posibilitatea de a oferi clientilor sai accesul la noi solutii, instumente si cunostinte care pot imbunati eficienta afacerilor consolidandu-si astfel rolul asumat de legatura intre furnizorii de tehnologie si consumatori.

Produsele si solutiile DEVELOP vor fi disponibile in reteaua patenerilor autorizati General Systems S.R.L. incepand cu luna martie a anului 2019.

 

Despre General Systems S. R. L.

General Systems S.R.L. este o firmă cu capital integral românesc înfiinţată în 1992 şi care are ca principal obiect de activitate distribuţia de imprimante, copiatoare, multifuncţionale, precum şi a consumabilelor aferente acestora.

Compania si-a inceput activitatea in  noiembrie 1992, avand ca obiect de activitate distributia produselor Epson pe piata din Romania.

In anul 1994 a încheiat un contract de distributie autorizată pentru România cu firma OKI Europe Ltd., vreme de 25 ani fiind astfel reprezentantul si imaginea acestui brand in România. De-a lungul timpului, compania General Systems a comercializat si a detinut si distributia altor branduri de pe piata de printing in Romania.

General Systems comercializeaza produsele din portofoliu adresandu-se exclusiv unor companii revanzatoare, dezvoltand in tot acest timp un canal de revanzare stabil, format din reselleri la nivel national, specializati in revanzarea de solutii IT si de printing.

Incepand din februarie 2019, compania isi extinde portofoliul semnand cu Konica Minolta Romania un contract de distributie a produselor Develop, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor firmei, prin diversificarea ofertei, atat din punctul de vedere al produselor, cat si din punctul de vedere al flexibilitatii, prin introducerea unor noi servicii si posibilitati de revanzare, care vor ajuta la dezvoltarea canalului de distributie.

Mai multe informatii: www.generalsystems.ro

 

Despre Konica Minolta si DEVELOP

 Konica Minolta INC. a luat nastere in anul 2003 in urma fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation. In Romania, Konica Minolta Business Solutios Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, a fost infintata pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existenta pe piata locala inca din 1991, pastrand structurile si reteaua de vanari ale acsteia. La fel ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konca Minolta in topul furnzorilor de echipamete de biou din Romania.

 In iulie 2012, Konica Minolta si-a consolidat strategia dual branding prin fuziunea cu DEVELOP GmbH, in scopul intaririi poziiei pe piata. Astfel, grupul a inceput o noua etapa, care are in vedere o strategie duala de dezvoltare, in cadrul careia ambele branduri se completeaza si raspund perfect cerintelor ciientilor. Consolidarea brandurilor Konica Minolta si DEVLOP, alaturi de o strategie coordonata de abordare a pietei, ofera mai multe solutii si o abordare mai diversiicata a clientilor din piata B2B, raspunzand intr-o masura mai buna cerintelor pietei. 

Mai multe informatii: www.devlop.ro