ARTICOL

INAPOI

Printare Mobilă pentru mai multă flexibilitate Oriunde, oricând, cu noile sisteme color DEVELOP

11 ianuarie 2016 – mediul de lucru al viitorului este flexibil și mobil. În acest context, în care din ce în ce mai mulți angajați au nevoie să tipărească direct de pe dispozitivele mobile, noile echipamente color ineo+ 227/287 de la DEVELOP sunt soluția ideală pentru afacerile care privesc spre viitor.

“Caracteristica esențială a acestor două noi echipamente DEVELOP este, fără îndoială, funcționalitatea lor de printare mobilă” a declarat managerul de produs Julien Azzi. "Mobilitatea devine un must-have în birourile actuale. Angajații își doresc să poată utiliza simplu dispozitivele mobile pentru a printa sau a scana. Ineo+ 227/287 satisface cerințele acestor companii în care obiceiurile de lucru mobile sunt comune și pentru care ușurința în utilizare este esențială."

 

Printare de oriunde, oricând

Ineo+ 227 și ineo+287 permit angajațiilor să poată printa documente atunci când au nevoie de ele, oriunde, oricând. Echipate cu tehnologie Near-Field Communication (NFC) pentru dispozitive Android, aceste echipamente se conectează automat la tablete sau telefoane mobile pentru a le utiliza direct pentru scanare și printare.

 

Mai mult decât un echipament multifuncțional

Printarea mobilă nu este singurul punct forte. Ambele echipamente oferă productivitate sporită și opțiuni de finisare versatile. Cu format de hârtie maxim A3 și viteză de printare de 22 pagini pe minut (ppm), pentru ineo+ 227, respectiv 28 ppm pentru ineo+ 287 (alb-negru sau color), acestea sunt soluția ideală pentru cerințele de printare ale birourilor mici și medii. Panoul cu ecran tactil de 7 inch are o interfață intuitivă, ușor de operat și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorilor individuali sau a unor grupuri de utilizatori - o caracteristică ce economisește timp în activitățile de printare sau copie rerepetitive.

 

Amprentă de carbon mică

Protecția mediului este o prioritate inclusiv în mediile de birou, iar ineo+ 227/287 reduce semnificativ amprenta de carbon, prin consumul redus de energie, diverse îmbunătățiri hardware și motorul reproiectat care este mai compact și are o greutate cu 15% mai mică decât modelul anterior.

 

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

 

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital atat pentru brandul Konica Minolta cat si pentru brandul DEVELOP.

    

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta si/sau DEVELOP:

Viorica Mocanu,

Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560;

marketing(at)konicaminolta.ro