Comportament corporativ

Corporațiile, în afară de a fi agenți economici implicați în urmărirea profitului prin concurență loială, ar trebui să fie benefice pentru societate în general. Din acest motiv grupul Konica Minolta trebuie sa se comporte într-un mod responsabil social și va trebui ca toti directorii sali, functionarii  și angajații sa recunoasca în mod clar spiritul acestei ghidului de comportament corporativ.

INAPOI

Carta comportamentului corporativ al grupului Konica Minolta

Corporațiile, în afară de a fi agenți economici implicați în urmărirea profitului prin concurență loială, ar trebui să fie benefice pentru societate în general. Din acest motiv, Konica Minolta Group se comporta într-un mod responsabil social iar toti directorii sai, functionarii și angajații recunosc în mod clar spiritul acestei Carte de Comportament Corporativ.

Conducerea superioară trebuie să recunoască faptul că îndeplinirea spiritului acestei Carte este propriul rol și responsabilitate, și să ia inițiativa pentru a se asigura că toți directorii, functionarii și angajații să înțeleagă pe deplin Carta. În plus, conducerea acordă în mod constant atenție opiniilor părților interne și externe și promovează punerea în aplicare a sistemelor eficiente pentru a asigura un comportament etic corporativ.

Produse sigure
Vom depune eforturi pentru a câștiga încrederea consumatorilor și clienților, prin dezvoltarea și furnizarea de produse și servicii sociale benefice cu cea mai mare considerare pentru siguranță.

Activități Corporate corecte și transparente
Vom, în desfășurarea activităților corporative echitabile și transparente, în conformitate cu legile și reglementările sociale și acționează în conformitate cu normele internaționale și actul constitutiv.

Comunicații cu societatea și divulgarea de informații
Vom comunica cu societatea în general și dezvălui informații corporative în mod corect și în mod adecvat.

Protectia mediului
Vom recunoaște gravitatea problemelor globale de mediu și acționează în mod voluntar și afirmativ la protejarea mediului.

Contribuția in Societate
Dintr-o perspectivă globală, vom aduce contribuții in societate cu respectarea obiceiurilor și culturilor locale.

Respect pentru angajati
Ne vom strădui să facem viața angajaților confortabila oferind un mediu de lucru sigur, și care să respecte personalitatea și individualitatea fiecărui angajat.

Acțiuni responsabile

În caz de încălcare a principiilor acestei Carte, în scopul de a rezolva problema, conducerea superioara va investiga cauza încălcării și va dezvolta actiuni pentru a pentru a preveni repetarea acesteia în conformitate cu procedurile de conformitate corporative. Publicarea promptă a informațiilor precise și o explicație cu privire la încălcare se va face in scopul clarificarii situatiei. Se vor lua măsuri stricte și echitabile, disciplinare, inclusiv în ceea ce privește managementul superior acolo unde este necesar.