Certificari

Multe dintre produsele si solutiile noastre necesita abilitati si cunostinte speciale si in consecinta un angajament din partea Partenerilor nostri.

INAPOI

Mai multe abilitati

Pentru a oferi incredere si siguranta clientilor finali oferim un numar de certificari acelor Parteneri DEVELOP care au acumulat cunostinte de specialitate in anumite domenii specifice, sau pentru anumite game de produse.

Dupa ce au terminat scolarizari suplimentare si au indeplinit anumite conditii ce le verifica expertiza, Partenerii pot face cunoscute, prin intermediul certificatelor primite, certificarile obtinute impreuna cu nivelul de parteriat.

Persoanele nominalizate din companie vor beneficia de o serie de cursuri de scolarizare pentru a obtine conostintele si expertiza de care au nevoie pentru a deveni experti certificati. Partenerii DEVELOP ce iau parte la procesul de certicare pe produse sunt eligibili pentru un set imbunatatit de beneficii, ca de exemplu scolarizari suplimentare si suport din partea specialistilor nostri.

Servicii si suport
Incurajam atat Partenerii care au, cat si pe cei care nu au, un departament propriu de service si iar pe cei din urma suntem bucurosi sa-i ajutam prestand activitatile de service in locul lor, daca nu au capabilitati proprii pentru service. Incurajam atat Partenerii care au, cat si pe cei care nu au, un departament propriu de service si iar pe cei din urma suntem bucurosi sa-i ajutam prestand activitatile de service in locul lor, daca nu au capabilitati proprii pentru service.

As ensuring our customers enjoy an excellent service experience is of utmost importance to us, we offer a certification path that will help you build up your own mature service organization. This certification path gives you the opportunity to identify best practices in service management and in developing your technical staff to ensure customer satisfaction. After gaining the certification you can brand yourself as a Certified Service Partner, advertise this to customers and enjoy the additional benefits that come with this status.

Asa cum am asigurat, clientii nostri se bucură de o experiență de servicii excelente, fapt ce este de cea mai mare importanță pentru noi. Oferim posibilitatea de certificare, care va ajuta sa va construiti propria organizația de prestari servicii. Această certificare vă oferă posibilitatea de a identifica cele mai bune practici în gestionarea serviciilor și în dezvoltarea personalului tehnic pentru a asigura satisfactia clientilor. După obținerea certificării vă puteți recomans ca Partener certificat pentru service, puteti face publicitate in acest sens bucurandu-va de beneficiile suplimentare care vin cu acest statut.

Certificare Production Printing
Ca unul dintre leaderii pietei de Production printing, recunoastem faptul ca aceasta piata are o dinamica proprie si necesita abilitati si cunostinte speciale. Certificarea Production Printing este modul in care puteti beneficia de pozitia noastra de lider de piata si prin care puteti demonstra ca aveti un nivel ridicat de competente pentru a oferi clientilor dvs. cele mai bune solutii de Production Printing.

Certificare Solutii
Aplicatiile software ofera clientilor dvs. capabilitati suplimentare in gestionarea fluxurilor de lucru cu documente si a proceselor de afaceri, in general. Adevarata eficienta in cadrul organzatiei clientului poate fi realizata numai prin automatizarea proceselor si optimizarea fluxurilor de lucru cu documente si inregistrari. Pentru aceasta este necesara selectarea celor mai potrivite solutii software in combinatie cu solutii hardware inovative care sa gestioneze fluxurile de lucru. Abordarea in detaliu a operatiilor necesare in fluxul de lucru cu documente al clientului necesita abilitati, cunostinte si incredere. Modul in care puteti demonstra abilitatile si angajamentul fata de acest domeniu este obtinere Acreditarii pentru Solutii, ce confirma faptul ca ati demonstrat ca detineti abilitatile si cunostintele pentru optimizarea fluxurilor de lucru cu documente in cadrul unei companii.