Valorile Corporate

DEVELOP este un brand global, iar compania se axeaza pe echipamente de comunicare profesionala, de ultima generatie pentru birouri.

INAPOI

Loialitate si angajament

DEVELOP ofera sisteme, software și servicii care să răspundă nevoilor de producție și de gestionare a documentelor. Impreuna cu partenerii din întreaga lume DEVELOP este printre liderii brandurilor de comunicare in cadrul birourilor pentru start-up-uri și întreprinderi mici și mijlocii.

Rețeaua noastră extinsă de vânzări internaționale, de distribuitori independenți și puncte de vânzare specializate în peste 60 de țări facilitează operatiuni cu clientii corporativi și garanțeaza servicii la nivel mondial pentru produsele DEVELOP.

 

Acestea sunt valorile principale DEVELOP pe care dorim sa le aplicam atunci când lucram cu partenerii nostri. Aceasta este ceea ce a inspirat DEVELOP pentru a stabili un program de parteneriat profesionist, pentru a asigura o calitate consecventă de service la nivel mondial.

Prin schimbul de expertiză tehnică din cadrul programelor de formare de abilități tehnice, de exemplu, DEVELOP poate sprijini partenerii în acumularea de cunoștințe si îmbunătățirea de know-how. Afacerile vor beneficia de expertiza atunci când partenerii vând produse DEVELOP premiate, soluții și servicii pentru clienții lor.