Apreciem Partenerii nostri

DEVELOP doreste parteneriate durabile în combinație cu expertiză tehnică și inovații puternice. Deoarece aceste valori sunt importante pentru noi ca si companie atunci când lucram cu partenerii noștri, ele sunt reflectate în noul nostru program de parteneriat.

INAPOI

Afacerea dvs. este importanta pentru noi

Pentru noi este important ca Partenerii nostri sa-si mentina identitatea afacerii personale. Fiecare afacere este diferita si are factorii proprii de succes. Indiferent daca un Partener are specialisti de expertiza intr-un anumit domeniu, sau daca este axat pe dezvoltarea cunostintelor si pe produse, la Konica Minolta noi intampinam diversitatea si recunoastem ca a fi diferit este unul dintre punctele forte ale oricarei afaceri.

Programul DEVELOP pentru Parteneri este deschis, clar si transparent, inclusiv atunci cand vine vorba de a determina nivelul de parteneriat. O gama de criterii, nu numai unul singur determina statutul Partenerului. Aceasta permite Partenerilor sa aiba grija de a-si dezvolta modelul de business, deoarece noi nu incercam sa il modelam pentru a-l face sa ni se potriveasca.

  • Transparenta
  • Parteneriat reciproc
  • Abilitati si expertiza tehnologica
  • Loialitate si devotament
  • Performanta in vanzari